Invitation: Kom og se fremtidens digitale læringsmiljø

 

SKALA Arkitekter og Professionshøjskolen UCC indbyder til en eftermiddag i selskab med fremtidens digitalt understøttede læringsmiljøer.

I et nyt udviklingsprojekt skal SKALA Arkitekter, UCC, studerende og undervisere finde skabelonen til, hvordan digitale teknologier bedst går hånd i hånd med indretning af undervisningens rammer, didaktik og pædagogik.

Fredag den 1. november indvies Vandhullet, Bålstedet, Bjergtoppen, Hulen og Laboratoriet. Alle nye elementer i undervisningsområdet på læreruddannelsen Blaagaard/KDAS, Mørkhøj Park Allé 5, 2860 Søborg.

Området udgør et nyt eksperimentarium for undervisning, hvor design, indretning og digitale teknologier og læremidler sammentænkes. Bag eksperimentariet står forskningsprojektet Technucation og SKALA Arkitekter.

Formålet med projektet er at udvikle nye principper for indretning af de rammer, der skal understøtte det digitale undervisningsmiljø i uddannelsen. I første omgang for at få erfaringer frem mod det kommende Campus Carlsberg.

Projektet bliver et ambitiøst forsøg på at skabe en forståelse for, hvad innovativ indretning af læringsmiljøer kan betyde for undervisning baseret på teknologi og digitalisering.

Vil du have et kig ind i fremtidens digitale læringsmiljø? Så klik dig ind på UCC's hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig dagen.

Arrangementet finder sted den 1. november kl. 13-15.

Tilmeldingsfrist den 25. oktober 2013.

Tilmeld dig herunder:

https://www.ucc.dk/videreuddannelseogkonsulentydelser/konference-kontaktformularer/indvielseafvandhulletogbaalstedet/

/media/8608/hedenstedby.2703_bw.jpg