Revitalisering af Kongevejen

 
Revitalisering af Kongevejen

SKALA Arkitekter står bag forslaget for revitalisering af Kongevejen i Hedensted. Projektet omfatter ankomsten til byen fra Nord til byens center, hvor en gennemgående sigtelinje vil åbne og ændre oplevelsen af byen som besøgende og borger.

 

Kongevejen vil i fremtiden disponeres med nye allétræer på hver side af vejbanen, der iscenesætter ankomsten til byen og handelslivet.

 


Projektet bearbejder udover udtrykket og historien, tilgængelighed og tryghed for alle i Hedensted, ved en opdeling af de hårde og bløde trafikanter med nye fortove og cykelstier, afskærmet fra biltrafikken. Der er i projektet nedsat en udviklingsgruppe med borgere fra området, der i samarbejde med Hedensted Kommune og SKALA Arkitekter vil udvikle projektet i efteråret 2017.

 


Projektet forventes igangsat i foråret 2018

/media/104466/visualisering_col.jpg