Indvielse af Skælskør Plejecenter

 
Indvielse af Skælskør Plejecenter

Leve-Bo miljøerne er tilknyttet fælles boligarealer og servicearealer til plejepersonalet men fungerer ellers som individuelle bo-enheder. Visionen for de nye Leve-Bo miljøer har været at sætte hverdagslivet i fokus og skabe rammer, der giver hver enkelt beboer en oplevelse af hjemlighed og tryghed og følelsen af at bo i eget hjem.

 

Vores vision for ombygningen og renoveringen af Skælskør Plejecenter tager udgangspunkt i at foretage det arkitektoniske indgreb i udstrakt hensyn til de fine arkitektoniske kvaliteter i de oprindelige rammer fra 1978. Desuden indgår tilgængelighedsprojekt og opgradering til et moderne og tidssvarende plejecenter samt et farve- og materialevalg, der stimulerer sanserne.

 

Skælskør Plejecenter lægger stor vægt på at være et aktivt og udadvendt plejecenter og de nye fælles arealer er derfor disponeret, så de gode vaner med at "invitere byen indenfor" til forskellige aktiviteter - for eksempel besøg fra børnehaven - kan videreføres og udvides med nye, inspirerende tiltag.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at stige stor tak til bygherre, samarbejdspartnere samt brugere og ønske tillykke med de nye rammer.


/media/134114/redigeret_tappeopgang_1920_1080.jpg /media/134114/redigeret_tappeopgang_1920_1080.jpg