Værdier

 

Vi er eksperter på vores felt. Vi tegner og konstruerer, fordi det er, hvad vi lever og ånder for. Derfor arbejder vi ud fra en fælles forståelse for, at vi kommer til en opgave med evner, der gør os sublime på vores felt.

 

Men vores ekspertise går ikke ud over vores samarbejdsevne. Hos SKALA Arkitekter prioterer vi alle parters ønsker og ideer.

 

Vi inddrager vores brugere. Vi går i tæt dialog med bygherren. Vi tager borgere, myndigheder - alle interessenter - med i processen. For os er det nemlig en forudsætning for, at vi sammen kan finde den optimale løsning.

 

Vi prioriterer de energirigtige metoder. Med udgangspunkt i nuets mest innovative metoder skimter vi samtidig ud i fremtiden. Derfor går vi efter den miljørigtige løsning. For os handler det nemlig om sund fornuft, der hverken tilsidesætter faglig kreativitet eller hindrer, at der skabes arkitektur af højeste kvalitet.

 

Vi er rodfæstet i skandinaviske traditioner om skønhed, enkelthed, men samtidig funktionalitet. Men det forhindrer ikke vores vilje og lyst til konstant at eksperimentere og gå nye veje.

 

Vores stærke faglighed betyder nemlig, at vi hele tiden er på forkant med, hvilke materialer og tekniske løsninger der kendetegner fremtiden. Vi sikrer en konstant udvikling ved at videreuddanne vores medarbejdere, sørge for kurser, forelæsninger, interne seminarer og drøftelser om i går, i dag og i morgen.

/media/6433/raedershus_kontor.jpg