Aftale på plads om House of Industry i Viborg

Aftale på plads om House of Industry i Viborg

06.12.2019

I denne uge er der indgået aftale med Byggeselskabet Paulsen om opførelsen af House of Industry i Viborg, et projekt, som SKALA har været med på som bygherrerådgiver for Ejegod Ejendomme.

House of Industry bliver et erhvervshus på lidt over 5.000 kvadratmeter fordelt på i alt fem etager i den nye bydel Banebyen i Viborg. Bygningen kommer til at huse blandt andre Aarhus Maskinmesterskole, Mercantec, Viborg Erhvervsråd og Center For Industri, og vi forventer, at de nye lejere kan flytte ind i sommeren 2021.

- Det har været et spændende projekt med en kompleks sammensætning af forskellige ønsker fra de respektive aktører og lejere. Så vi er glade for, at alle brikkerne nu falder på plads, lyder det fra Emil Simonsen, SKALA Arkitekter.

Fremtidens industri

At industrien får en central plads i det nye hus, vil fremgå tydeligt, når man kommer forbi huset: Stueetagen i den nye bygning vil nemlig have store, åbne glaspartier, så man tydeligt kommer til at se, at fremtidens faguddannede industriansatte arbejder og uddannes derinde.

- Det vil også medvirke til, at den del af banebyen vil være meget levende i dagtimerne, hvor en del af de omliggende boliger jo ikke vil vrimle med liv, så jeg er meget tilfreds med det arbejde, SKALA Arkitekter har udført med House of Industry, har Jens Jakobsen fra Ejegod Ejendomme tidligere udtalt til Viborg Folkeblad: Læs artiklen her

fire