Første spadestik på Kampsportcenter Forum Første spadestik på Kampsportcenter Forum

Første spadestik på Kampsportcenter Forum

02.07.2019

Om godt et år kan de lokale kampsportsklubber i Horsens tage det nye Kampsportscenter Forum i brug.

Mandag den 1. juli var der første spadestik på Kampsportcenter Forum, som nu er under opførelse i Horsens.

Det er Team Base Erhverv, som består af parterne Base Erhverv, Rønslev rådgivende ingeniører og SKALA Arkitekter, der tilbage i april vandt totalentreprisen på projektet, som nu er kommet godt fra start.

Samler kampsportsgrene

Om cirka et år vil det nye Kamsportcenter Forum stå klar til de lokale kampsportsklubber, som her får god plads og gode faciliteter at udøve deres sport på. Det nye center bliver på knap 4.000 kvm, hvoraf de 900 kvm er kælder. Centeret vil bestå af forskellige haller til de forskellige kamsportsgrene, så de kan træne hver for sig.

Dertil skal der være omklædningsfaciliteter med sauna, som senere hen kan benyttes af brugerne af svømmehallen, som skal opføres ved siden af Kampsortcenter Forum. 

Samler alle aldre og niveauer

For borgmester Peter Sørensen er det et helt unikt projekt:

- Her mødes elite og bredde i sociale fællesskaber, for de mange forskellige sportsgrene vil samle alle aldre og alle niveauer, både motionister og elite, sagde han til spadestikket, og tilføjede, at bygningen er tænkt rigtig godt ind i det eksisterende byggeri.

Hos SKALA Arkitekter er man glade for opgaven med de næsten 4.000 kvm kamsportscenter:

- Vi er glade for endnu engang at være med til at udvide faciliteterne omkring det eksisterende Forum Horsens, og dermed være med til at give et godt og gennemarbejdet projekt til lokalsamfundet og de lokale kampsportsklubber, siger Emil Simonsen fra SKALA Arkitekter. Han henviser dermed til, at SKALA Arkitekter tidligere har løst opgaven Insero Atrium ved siden af kampsportcenteret, også sammen med Team Base Erhverv.

Læs mere om projektet

"Det bli'r simpelthen så godt": Læs om spadestikket på stiften.dk

Første spadestik på Kampsportcenter Forum tre tre fire