Ny partner skal styrke SKALA Arkitekter i København

Ny partner skal styrke SKALA Arkitekter i København

30.06.2021

Charlotte Møller, som er tegnestuechef for SKALA Arkitekters afdeling i København, træder ind i arkitektvirksomhedens partnerkreds.

”Vi oplever en stor opgavetilgang i øst, og derfor er vores tegnestue i København også vokset kraftigt, siden vi åbnede det for godt 5 år siden. Vi vil gerne fortsætte de gode takter og udvider og styrker derfor helt naturligt partnerkredsen i øst med Charlotte. Med sine erfaringer fra større organisationer bringer Charlotte en række ledelsesværktøjer og styringsredskaber ind i SKALA, som er værdifulde for hele vores organisation. Derudover har Charlotte et veludviklet fagligt netværk, stor ledelseserfaring og en personlighed, som gør, at hun er den helt rette til at fortsætte den positive udvikling af vores tegnestue i København”, udtaler Kurt Ankjær, adm. direktør i SKALA Arkitekter.

Charlotte Møller startede som tegnestuechef på SKALA Arkitekters københavnske kontor i september 2020. Forinden havde hun rollen som tegnestueleder hos Rambøll Arkitektur og Byudvikling og har derudover erfaring fra Byggeri København (ByK) og KEA samt Arkitema og Schmidt Hammer Lassen Architects som arkitekt og projektleder.

Charlotte har siden september haft en vigtig rolle for SKALAs faglige og ledelsesmæssige udvikling og har sat sit positive præg på den kommende rejse med afsæt i en ny og forstærket strategi.

”Efter knapt et år i SKALA har jeg lært virksomheden rigtig godt at kende og føler mig derfor godt rustet til at træde ind i partnerkredsen. Jeg ser frem til at medvirke til implementering og udrulning af SKALAs nye ambitiøse strategi frem mod 2023 og til at sikre den fortsatte vækst og faglige udvikling af vores kontor i København, og til sammen med vores dygtige og engagerede medarbejdere at styrke samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere yderligere”, siger Charlotte Møller.

SKALA Arkitekter, som har 35 år på bagen, og som i 2020 for tredje gang blev kåret som Børsen Gazelle, har de seneste år oplevet stor fremgang og ser en stadig stigende tilgang af opgaver – særligt indenfor kerneområderne Kultur & undervisning, Sundhed & omsorg og Boliger. Arkitektvirksomheden tæller ca. 70 medarbejdere og har tegnestuer i Horsens og København.

Med tiltrædelsen af Charlotte Møller tæller SKALA Arkitekters partnerkreds nu i alt seks partnere, hvoraf to sidder på tegnestuen i København og fire på tegnestuen i Horsens. Udvidelsen er helt i tråd med SKALAs strategi om fortsat vækst i København og ønsket og forventningen om to ligeværdige kontorer i henholdsvis øst og vest.

Charlotte Møller tiltræder som partner d. 30. juni 2021.