Rejsegilde på nyt Kampsportscenter i Horsens

Rejsegilde på nyt Kampsportscenter i Horsens

20.12.2019

I dag kunne vi fejre rejsegilde på det nye kampsportcenter, som er under opførelse i Horsens. Projektet fik mange roser med på vejen.

Når det nye Kampsportcenter Forum Horsens står klar til sommer, får de lokale kampsortsklubber god plads at boltre sig på og nye faciliteter.

Vi er del af projektet i Team Base Erhverv sammen med Base Erhverv og Rønslev rådgivende ingeniører. Til rejsegildet fik vores projekt mange roser, blandt andet fra Borgmester Peter Sørensen:

- Det er fantastisk at stå her, blot nogle måneder efter det første spadestik. Og jeg har respekt for det, som I håndværkere har stablet på benene efter få måneder. Det er ganske enkelt imponerende at se, hvordan I kan få sådan et byggeri op at stå med så meget kvalitet i. Tak til alle håndværkere indtil videre, sagde han.

Kampsportscenter Forum Horsens omfatter 3.900 etagemeter og rummer faciliteter til sportsgrene som eksempelvis karate, taekwondo, judo og boksning. Der er næsten 900 kvadratmeter kælder og 3.000 kvadratmeter egentligt kampsportscenter med en hal til hver klub.

Læs mere om projektet 

 

fire tre to