Intern ledelsesrokade og norsk satsning

Intern ledelsesrokade og norsk satsning

04.12.2018

Sund, organisk vækstsætter skub i udviklingen hos SKALA Arkitekter. Nu forfølger arkitektvirksomheden sine vækstambitioner ved at gennemføre en intern ledelsesrokade, hente nye kræfter udefra og sætte ekstra tryk på det norske marked.

Over de seneste år har SKALA Arkitekter præsteret en sund, organisk vækst, og den gode udvikling sætter turbo på en række strategiske indsatsområder. På arkitektvirksomhedens tegnestuer i Horsens og København gennemføres en intern ledelsesrokade, som dels betyder tilgang af en ny, skarp profil fra branchen, dels frigiver erfarne kræfter til norsk satsning.

Mod nye vækstmål

Jeppe Blohm Nielsen tiltræder således pr 1. december som tegnestueleder i København, mens den nuværende tegnestueleder Mette Louise Jepsen skal stå i spidsen for indsatsen i Norge. Samtidig tiltræder Rene Nedersee Andersen som tegnestueleder i den jyske del af SKALA Arkitekter. Han har siden 2017 været ressourceansvarlig hos SKALA Arkitekter.

 - Med tilgangen af en ny erfaren profil som Jeppe Blohm Nielsen styrker vi den sunde vækst, som vi er inde i i disse år. Vores succes skyldes i dén grad et stærkt team af kompetente og erfarne kræfter, og det samme skal nu sende os videre mod vores nye vækstmål, siger Kurt Ankjær, CEO i SKALA Arkitekter.

Offentlige, norske projekter i kikkerten

Det er især det norske marked, SKALA Arkitekter vil åbne mere op for med en dedikeret indsats.

Mette Louise Jepsen har hen over de seneste år skabt gode resultater i den københavnske afdeling, og nu skal hun prøve kræfter med Norge, hvor hun også tidligere har praktiseret.

SKALA Arkitekter har mange offentlige projekter på referencelisten, og derfor er det primært det segment, man har i kikkerten:

- Det er blandt andet skoler, institutioner og pleje-sektoren vi især kigger mod i Norge. Fra det danske marked har vi solid erfaring og referencerne på plads, og det er også områder, der vil vækste i de kommende år, lyder det fra Kurt Ankjær.

Han tilføjer, at tegnestuen i Horsens med Rene Nedersee Andersen bag roret ligeledes betyder, at der bliver frigivet flere ledelseskræfter til andre strategiske indsatsområder.

Fakta: SKALA Arkitekter i Horsens, København og Norge

  • Jeppe Blohm Nielsen er netop tiltrådt som tegnestueleder for SKALA København. Jeppe har tidligere være afdelingschef hos ejendomsadministratoren DEAS’ byggetekniske afdeling, og kommer senest fra en stilling som markedschef i Gaihede ingeniører & arkitekter.
  • Mette Louise Jepsen er arkitekt og har stået i spidsen for SKALA Arkitekters aktiviteter i Østdanmark gennem de seneste tre år, og skal nu stå i spidsen for det norske indsatsområde.
  • Rene Nedersee Andersen har været hos SKALA siden 2017, og han skal nu lede tegnestuen i Horsens og aktiviteterne i Vestdanmark.