Skole+ indviet

Skole+ indviet

15.08.2017

Projektet høstede stor ros ved åbningen for at fastholde grebet og dermed at være tro mod konceptet hele vejen. 

Projektets intention har været, at bringe arealerne i skolen, mellem skolen og hallen i spil, så der skabes et sammenhængende aktivitetsområde, som hele byen kan få glæde af.

Projektet er skabt ud fra en bred tværfaglighed både på bygherre- og rådgiversiden.

Bygherreorganisationen har bestået af Real Dania, Lokale og Anlægsfonden, DIF, Faaborg Kommune, Haarby Skole og Haarby hallerne.

Samt rådgiverteamet bestående af SKALA Arkitekter BCVA, Autens, Arki Lab samt Stokvad.

Det tværfaglige samarbejde og de ambitiøse målsætninger har været enestående elementer i processen og har været altafgørende for at vi nu står med et så vellykket projekt.