TIM SKOLE: SKALA ARKITEKTER FREMTIDSSIKRER TIM SKOLE

TIM SKOLE: SKALA ARKITEKTER FREMTIDSSIKRER TIM SKOLE

29.04.2019

SKALA Arkitekter vinder totalrådgivningsopgave for Ringkøbing-Skjern Kommune. Her skal Tim Skole renoveres og moderniseres, så de fremtidige rammer på skolen lever op til moderne behov og de krav, der er til moderne læringsmiljø.

Vinderteamet består af SKALA Arkitekter som totalrådgiver, arkitekt og landskabsarkitekt samt underrådgivende ingeniør Ingeniørgruppen Vestjylland. 

SKALA Arkitekter har solid erfaring med skolerenoveringer og er på forkant med udviklingen på området.

- Vi glæder os til at skabe solide, innovative rammer, der kan understøtte læring og trivsel i hverdagen på Tim Skole, lyder det fra Kurt Ankjær, direktør i SKALA Arkitekter. Han fortsætter:

- Med den nye skolereform stilles nye krav til bl.a. læringsmiljøer, fleksible rammer og gode forberedelsesfaciliteter for lærerne, og det skal vi integrere på den bedste måde på Tim Skole. I dag ved man, at det motoriske fundament er afgørende for en god indlæringsproces, og derfor handler det om at skabe rammer, der indbyder til bevægelse i hverdagen. Det har vi solid erfaring med fra skoler over hele landet - og vi går da også til opgaven med stærke referencer i bagagen og i et stærkt team.

Godt dansk håndværk og design

Det er bygherres ønske at arkitekturen skal signalere åbenhed og at den skal understøtte de daglige arbejdsgange og de pædagogiske visioner og principper, som man arbejder ud fra i skolen. Byggeriet skal have overtoner af innovation, og skal udføres i godt, dansk håndværk og design, der emmer af lys, nordisk arkitektur.

Bygningsmassen på Tim Skole er sammensat af byggerier fra forskellige tidsperioder, og derfor bliver det opgaven at skabe et samlet arkitektonisk udtryk på den vestjyske skole.

Første step på projektet er at afdække de specifikke behov, som såvel bygherre som børn og lærere på Tim Skole har. De skal derefter omsættes til visionære og bygbare rammer med fokus på at skabe en helhed i skolens arkitektoniske udtryk, der samtidig understøtter de fysiske rammer for læring.

fire tre TIM SKOLE: SKALA ARKITEKTER FREMTIDSSIKRER TIM SKOLE