Administrationsbygning til Leman

Administrationsbygning til Leman

Da Leman skulle samle alle deres aktiviteter i Greve, var SKALA Arkitekter totalrådgiver på et projekt, der omfatter nybyggeri af 3.400 m2 administration samt 4.100 m2 terminalbyggeri og 8.200 m2 højlager.

Lemans afdeling i Greve består af administrationsbygning, højlager, pallelager og terminal. Lager, terminal og administrationsbygning er på én gang bygget sammen og differentieret på en meget enkel måde.

Vi valgte at understrege administrationsbygningen som den mest udadvendte og imødekommende ved at iklæde den lyse plader i forbandt.

Indgangspartiet er dobbelthøjt og transparent. Kontorarealerne er disponeret med en luftig indretning, meget dagslys og en god akustik. Fra kantinen er der adgang til en stor terrasse, hvor medarbejderne kan spise frokosten på en lun dag. Terminalbygningen er lidt lavere end højlageret, hvorved de to sammenbyggede, mørke volumener også er differentieret.

Fra terminalen og lageret er der direkte adgang til ekspeditionskontor og chauffør- og medarbejderfaciliteter. Lageret er blevet moderniseret ved nybygningen og optimeret med smalgangssystem og robotstyret logistik. 

ADRESSE Ventrupvej 6, Greve

YDELSE Totalrådgivning

AREAL 15.700 m2