Boliger i Haslev

Boliger i Haslev

Det nye boligområde ligger i den sydlige del af det naturskønne Haslev, og SKALA Arkitekter har været bygherrerådgiver på opgaven.

Boligområdet består af 50 familieboliger, som er en blanding af to-værelses gårdhavehuse på 85 m², treværelses rækkehuse på 95 m², begge i to plan. Dertil rummer området 4-værelsers rækkehuse i to etager på 110 m². De forskellige boligtyper gør, at området fremstår varieret i både boligform og arkitektur. 

Der er tale om et varieret boligudbud med en blanding af ejerboliger og almene boliger samt boligstørrelser. Denne variation styrker diversiteten af beboere og styrker den sociale sammenhængskraft for området, både hvad angår livsfaser, husstandstyper og indkomstgrupper. 

Boligerne ligger på et område, hvor der ikke er gennemkørende trafik. Husene er placeret i tre klynger rundt om to store fællesområder væk fra offentlig vej. Med de to store grønne områder mellem boligerne lægges der op til, at man engagerer sig og får et tæt naboskab. 

Alle byggematerialer er valgt efter, at det er gode og sunde materialer og at der er så lav vedligeholdelsesgrad som mulig. Boligerne vil fremstå tidløse og velholdte i mange år fremover, og det klassiske valg af materialer sikrer gennemtestede løsninger.

STED: Haslev, Køge

AREAL: 4.950 m2

YDELSE: Bygherrerådgivning, arkitektrådgivning, programoplæg med projekttilpasning og -opfølgning