Daginstitution, Grenå

Den integrerede børneinstitution i Grenå er en nybygning udført på baggrund af brugerinddragelse og fokus på dagtilbuddets pædagoiske visioner og praksis. Nybygningen danner ramme for 150 børn fordelt på vuggestue
og børnehave.

Der er lagt stor vægt på multianvendelighed, leg, bevægelse og læring i byggeri og indretning. Institutionen er fx indrettet med multifunktionelle møbler, der fungerer som opbevaring og aktivitetsmoduler. 

Udearealet er bearbejdet med tanken om inddeling i zoner og mulighed for aldersopdeling i aktiviteterne. Der er plads til bevægelse, leg og læring, motorisk stimulerende områder og mere still områder.

Adresse: Sandstumpsvej 35, grenå

Ydelse: Bygherre- & arkitektrådgivning, brugerinddragelse, programmering, projektering, byggeledelse og fagtilsyn

Areal:1.300 kvm tilbygning + 8.000 kvm landskab

tre