Områdeløft i Nordborg

Områdeløft i Nordborg

Når morgensolen står op, kan beboerne på Egevej i Nordborg nu tage morgenkaffen med ud i deres nye gårdhaver og nyde både den og udsigten. Det, der tidligere var 189 etageboliger i boligblokke, er i dag 48 nyopførte boliger med gårdhaver og grønne udearealer.

SKALA Arkitekter har ydet bygherrerrådgivning på opgaven, og der er i det hele taget tale om et omfattende områdeløft i Nordborg, efter Boligselskabet Danbo fik omdannet boligområdet på Egevej. Det, der tidligere var boligblokke, er i dag transformeret til en grøn, tæt-lav bebyggelse. 

Boliger, der højner livskvaliteten

Det er ikke uden grund, at området nu går under navnet ”Den grønne have.” Nu har beboerne i de nyopførte 48 boliger fået grønne, østvendte gårdhaver, hvor de kan nyde sin morgenkaffe, se en smuk solopgang og dyrke krydderurter. Gårdhaven afgrænses af et skur og begrønnede skærme.

Tanken med ombygningen er at nedbryde de upersonlige boligblokke og erstatte det med boliger, som i det hele taget giver større velvære og bedre livskvalitet for de mennesker, der skal bo og leve i dem.

 

ADRESSE: Egevej, Nordborg

YDELSE: Totalrådgivning

AREAL: 3.700 m2

fire Områdeløft i Nordborg Områdeløft i Nordborg