Endelave sejlsportscenter

Endelave sejlsportscenter

”Bygningen er blevet en fin lille perle på Endelave Havnefront og den fremstår fint maritim i sin sortmalede hårdttræsfacade. Fligranlisterne omkring den overdækkede terrasse sender tankerne hen mod skibenes master og rigning.”

Sådan lød det i fagjuryens bedømmelse af projektet, da det løb med hele tre arkitekturpriser ved Arkitekturens Dag 2013. Den nye bygning ligger på havnen i Endelave og tager imod besøgende, der skal dyrke sejlsport ved havnen.

SKALA Arkitekter har blandt andet projekteret og ydet tilsyn på projektet.  Arkitektonisk er byggeriet tænkt i enkle former og materialer, hvor de udvendige beklædninger er udført at sortmalet træbeklædning og hårdttræ beklædninger.

Byggeriet indeholder et køkken med spiseplads for op til 20 personer samt toilet og badfaciliteter – og så er det disponeret med åbne og overdækkede terrassearealer, så man kan opholde sig udenfor i al slags vejr.
Interiøret er udført med vægge af epoxybehandlede betonelementer, trolltekt-lofter og gulvklinker. Sanitet som for eksempel håndvaskene er designet til projektet og udført i rustfrit stål.

 

ANVENDELSE: Faciliteter for sejlere til Endelave Havn

YDELSE: Projektering og tilsyn

AREAL: 150 m2

 

tre Endelave sejlsportscenter fire