Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens

Kampsportscenter Forum Horsens

Kampsportscenter Forum Horsens bliver et nyt idrætshus på 4.000 kvm, hvoraf cirka 900 kvm er kælder.

Med centret samles de lokale kampsportsgrene som fx taekwondo, karate, judo og boksning. Centeret vil bestå af forskellige haller til de forskellige kamsportsgrene, så de kan træne hver for sig.

Der er tænkt omklædningsfaciliteter ind i projektet samt en sauna, som senere hen kan benyttes af brugerne af svømmehallen, der bliver opføretved siden af Kampsortcenter Forum. 

Arkitektonisk ide

Det monolitiske udtryk på facaden giver kontrast til de udvalgte varme overflader inden i kamsportscentret. Hermed forstærkes effekten af, at omgivelserne udtrykker energi, power og kampsport. Indvendigt består overfladerne af beton, troldtekt lofter samt linoleumsgulve. Alle materialevalg er foretaget med henblik på et tidløst, enkelt, solidt og anvendeligt design.

Den orange farve, som løber hen over gulvene, og nogle steder får lov til at klatre op ad væggene og ende i loftets varme troldtekt, er med til at favne rummene og give brugerne en lyst til at opholde sig her.

Vi har valgt materialer ud fra en holdning til robuste materialer, der giver let vedligehold og tidløs arkitektur med lang holdbarhed. Kampsportscentret er gennemgående bygget af betonelementer, der går i dialog med de eksisterende hallers facader, hvorved der skabes en visuel helhedsoplevelse.

Projektet udføres af Team Base Erhverv, som består af parterne Base Erhverv, Rønslev rådgivende ingeniører og SKALA Arkitekter. 

Kampsportscenter Forum Horsens tre Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens Kampsportscenter Forum Horsens