Kanalbyen ved Lillebælt / Kongens punkt

Kanalbyen ved Lillebælt / Kongens punkt

Beboerne i de nye boliger i Kanalbyen ved Lillebælt kan glæde sig over at bo i et kvalitetsbyggeri med god arkitektur, fælles tagterrasser og et smukt gårdrum.

Projektet omfatter opførelsen af boligkarréen Kongens Punkt ved Frederiks Kanal i Kanalbyen, som består af 12 almene familieboliger, 29 lejligheder i seniorbofællesskab for Boligkontoret, samt 32 private lejligheder og en café.
Det nye boligbyggeri understreger mangfoldigheden i Kanalbyen: Her er gode rammer for både familier, seniorer og individualister under samme tag, og caféen er et ekstra plus for bylivet.

Haver på taget
På bygningernes tage indrettes haver og terrasser, der tjener som halvprivate opholdsområder - grønne oaser med gode solforhold og udsigt ud over Lillebælt, kanalerne og Fredericia by.

Gårdrummet giver beboerne nem adgang til private opholdsarealer, samtidigt med at gården er åben og offentligt tilgængelig fra gaden. Fra gårdrummet er der ligeledes nem adgang til parkeringsområdet under bebyggelsen via en rampe til et forsænket parkniveau i midten af gården.

Adgangen til parkeringsniveauet sker med bil fra Kongensstræde og for beboere via interne trappeforbindelser og elevatorer.

ADRESSE: Frederiks Kanal i Kanalbyen, Fredericia
YDELSE: Arkitektrådgivning, arkitektur og landskab
AREAL: 7.811 m2
SAMARBEJDSPARTNERE: Projektet bliver realiseret i team bestående af: STB BYG, SKALA Arkitekter og NIRAS

fire Kanalbyen ved Lillebælt / Kongens punkt Kanalbyen ved Lillebælt / Kongens punkt Kanalbyen ved Lillebælt / Kongens punkt fire Kanalbyen ved Lillebælt / Kongens punkt