Mølleparkens Plejecenter

Mølleparkens Plejecenter

Mølleparkens Plejecenter er placeret i et smukt grønt område, med udsigt mod Mølledammen. Bygningerne har en historie og en arkitektur, der fortæller, at det har udviklet og udvidet sig i flere år.

I dette projekt har vi derfor lagt vægt på at respektere den eksisterende arkitektur med et forslag, der griber fat om bygningerne og giver plejecenteret det, som mangler i dag.

De nye tilbygninger markerer en ny start for plejehjemmet og tilføjer ikke kun nye indgange og en forbindelse, men også større fællesarealer, med fokus på atmosfære, stimuli og oplevelse.

Tilgængelighed, funktionalitet og synlighed har været vigtige faktorer, da de nye tilbygninger skal skabe et synligt indgangsparti for daghjemmet og for beboerne. På den måde tager arkitekturen højde for beboerne og brugerne af Mølleparkens plejecenter og deres særlige behov, når det kommer til tilgængelighed, genkendelighed, stimuli, rummelighed og oplevelser.

fire tre