Nørre Vedby Skole & Børnehus

Nørre Vedby Skole & Børnehus er en institution, som består af vuggestue, børnehave, skole, autisme-afdeling samt fritidsordning.  

SKALA Arkitekter er totalrådgiver i forbindelse med etablering af en ny tilbygning til autismecentret. Med den nye bygning på cirka 1.000 kvm forbedres forholdende for børnene, der har særlige behov.

De behov er der taget højde for i vores disponering, indretning og materialevalg. Det handler blandt andet farvevalg og om materialer, der skaber et godt indeklima, en god akustik og som i det hele taget er rart for sanserne.

Det handler også om at kunne opdele i mindre rum vha. skydedøre og ved at etablere små stillerum, som understøtter børnenes behov på Nørre Vedby Skole & Børnehus. 

Bygherre: Gulborgsund Kommune

Areal: Ca. 1000 kvm

Adresse: Vigvej 4, Nørre Alslev

Ydelse: Totalrådgiver

fire