PRÆSTEFÆLLEDVEJ - ET SOCIALT SENIORBOFÆLLESSKAB

PRÆSTEFÆLLEDVEJ - ET SOCIALT SENIORBOFÆLLESSKAB

Seniorbofællesskabet på Præstefælledvej er et socialt byggeri, hvor vi orienterer arkitekturen mod et rigt og inkluderende miljø, som vi ønsker for vores ældre.

Visionen for bofællesskabet på Præstefælledvej er gennem arkitekturen at skabe rum for fællesskab og privathed på én og samme tid – for at imødekomme beboernes personlige behov.

Arkitekturen åbner op for, at beboerne på lige fod med andre, får muligheden for at bidrage til – og nyde godt af – fællesskabet til trods for mulige fysiske skavanker, der ellers kan hindre dem i at færdes i sociale sfærer uden for hjemmet.

En opgave vi ifølge OK-Fondens direktør, Eva Lunding Olsen, er lykkedes med:

"Med jeres seniorbofællesskab får I kommende beboere uanede muligheder for at forfine og udleve jeres fællesskab – og al erfaring viser, at netop samvær og fællesskab højner livskvaliteten for mennesker", sagde hun til de kommende beboere, som kan flytte ind i de nye boliger i slutningen af 2022."

Projektet er udviklet sammen med OK-Fonden, Adsbøll og Constructa – rådgivende ingeniører og arkitekter.

PRÆSTEFÆLLEDVEJ - ET SOCIALT SENIORBOFÆLLESSKAB PRÆSTEFÆLLEDVEJ - ET SOCIALT SENIORBOFÆLLESSKAB PRÆSTEFÆLLEDVEJ - ET SOCIALT SENIORBOFÆLLESSKAB