Skole +

Skole +

I Haarby skal skole og hal forbindes i et sammenhængende aktivitetsområde for hele byen. 

SKALA Arkitekter har med projektet haft fokus på at skabe en bygningsmæssig og landskabelig kobling. 

Vores vision med projektet er at skabe en samlet platform for motion, leg og læring til brug for både skole, børnehave, foreninger, aktive ældre og byen som helhed: Et sted, der kan tilbyde en bred palette af aktivitetsmuligheder og læringsmiljøer.

Ønsket er også, at unge, der i dag ikke dyrker idræt eller andre former for bevægelse, kan motiveres til at komme i gang med en idrætsgren i en af lokalområdets idrætsforeninger.

På grund af den korte afstand mellem skole og hal har de to institutioner i mange år arbejdet tæt sammen.

Med det øgede fokus på fysisk aktivitet i løbet af skoledagen skal arealerne i skolen og mellem skolen og hallen bringes i spil, så der skabes et sammenhængende aktivitetsområde og bedre forbindelser mellem skolen, skolegården og hallen - til glæde for hele byen.

Projektet er støttet af Realdania og Lokale- og Anlægsfonden.

 

fire tre fire fire