Englystskolen - til- og ombygning

Englystskolen - til- og ombygning

På Englystskolen i Børkop havde de til at begynde med brug for en ny tandlægeklinik. Her var SKALA Arkitekter totalrådgiver og stod blandt andet for brugerinddragelse.

Sidenhen har vi udført flere etaper på skolen. Renoveringen på skolen skulle optimere organisering, indeklima og ventilation, og vi skulle etableres nye undervisningslokaler, som er indrettet efter nye læringsmetoder.

I kobling til de opdaterede undervisningszoner har vi skabt zoner i gangarealer, og det skaber fleksibilitet, så arealet kan inddrages i undervisningen eller give rum til leg og udfoldelse. 

Igennem alle etaper har vi haft særligt fokus på brugerinddragelse, så dem, der skal bruge skolen og bygherre har været en del af processen. Det sikrer, at byggeriet er formet netop efter deres behov. 

 

ADRESSE: Skolebakken 1, Børkop

YDELSE: Totalrådgivning

AREAL: 

1. etape:1.200 m2, heraf tandklinik på 100 m2

2. etape: 900 m2

3. etape: 900 m2

Og lige nu er vi i gang med en fjerde etape på skolen.

fire