Treleddet - lejligheder på Frederiksberg

Treleddet - lejligheder på Frederiksberg

SKALA Arkitekter har været totalrådgiver på boligerne Treleddet, som omfattede en større helhedsplan for renovering, ombygning og udbygning af eksisterende boligblokke.  Treleddet ligger på Frederiksberg, og projektet omfatter renovering af 168 boliger og etablering af 26 nye eksklusive penthouselejligheder.

Smukt og æstetisk løft

Selve renoveringen omfatter tage, facader, klimaskærm og sammenlægning af de enkelte boliger til større, mere attraktive og tidssvarende boliger, hvor også køkken- og badefaciliteter opgraderes.

De 26 nye tagboliger giver Treleddet et smukt og æstetisk løft. For at sikre en stor diversitet i de kommende mulige købere, har vi designet lejlighederne i tre forskellige størrelser på henholdsvis 80, 115 og 120 kvadratmeter.

Zinkbeklædt facade

Facaden, som bliver zinkbeklædt, vil patinere, så den kommer til at stå flot sammen med det eksisterende murstensbyggeri og de store altaner. Hver lejlighed vil, med deres grønne altaner, omkranse byggeriet og give en indbydende facade. Det moderne udtryk fra facaden går igen i alle 26 lejligheder.

De indvendige plankegulve er valgt, så de matcher plankegulvet på altanerne, hvilket giver en naturlig sammenhæng mellem inde og ude. Åbne fleksible rum samt et øget fokus på varme og venlige kvalitetsmaterialer
vil appellere til den kræsne, kapitalstærke køber med høje krav til både beliggenhed og arkitektur.

ADRESSE: Finsensvej, Frederiksberg

YDELSE: Totalrådgivning

AREAL: 16.040 m2

Treleddet - lejligheder på Frederiksberg Treleddet - lejligheder på Frederiksberg Treleddet - lejligheder på Frederiksberg Treleddet - lejligheder på Frederiksberg Treleddet - lejligheder på Frederiksberg