Vedbæk Park

Vedbæk Park

Søllerød Almene Boligselskab står bag opførelsen af 51 nye almene lejeboliger i Vedbæk, som bliver en del af det nye boligområde Vedbæk Park, hvor der også skal opføres ejerboliger. De nye boliger kommer til at bestå af fem fritliggende 3-etagers bebyggelser med et arkitektonisk attraktivt udtryk. 

SKALA Arkitekter står for bygherrerårdgivning og tilsyn på projektet, og vi lægger op til, at de opfører boliger på 90 m2 til 94 m2 med tre eller fire rum plus køkken og badeværelse.

Boligerne får en åben planløsning, dog med klar markering af ankomst,- køkken,- spise- og opholdszone. Hver af de fem bebyggelser får elevator, og boligerne indrettes forskelligt, så de er egnet til både par og familier, unge som ældre. 

Tanken er, at boligerne skal kunne fungere som seniorboliger og derfor lægger vi vægt på funktionalitet og fleksibilitet i boligernes indretning, især tilgængelighed. Boligerne appelerer til en bred målgruppe og indrettes for en del af boligerne med henblik på at kunne forblive i egen bolig.

Projektet udføres desuden med vægt på miljømæssige hensyn, bæredygtighed og lang levetid. Byggeriet opføres efter de gældende byggestandarder uden at gå på kompromis med kvalitet og ønsker om funktionalitet, fleksibilitet og bæredygtighed.

Boligerne tilknyttes fællesområde, hvor man kan opsøge fællesskaber og skabe sociale relationer.

YDELSE: Bygherrerådgivning og tilsyn

ADRESSE: Vedbæk Park, Vedbæk

AREAL: 4.662 m2