DIGITALT BYGGERI

Digitalt byggeri er en naturlig del af vores processer, og hos SKALA Arkitekter holder vi os skarpe på de mange muligheder, der opstår med ny teknologi.

Bim, 3D, Revit, VR

Hos SKALA arbejder vi med Bim, 3D modelleringsprogrammet Revit og Virtual Reality (VR). 

De digitale værktøjer fremmer samarbejdet i byggeprocessen, fordi det hjælper os med at visualisere vores arkitektoniske visioner bag et projekt.

Brugerinddragelse med VR

Med VR får man et par briller på, hvori man kan se en 3D-model af et byggeri i skitseform, og man kan bevæge sig virtuelt rundt i et byggeri.

I dag bruger vi VR-briller, og i kombination med bla. Revit bringes VR naturligt ind i den almindelige arbejdsgang. Med VR kan vi for eksempel præsentere de første skitser af et boligprojekt for potentielle beboere eller kunder, inden byggeriet opføres.

VR som afsæt for dialog

Vores erfaring er, at VR på de fleste projekter kan være et godt afsæt for den videre dialog.

For her får både arkitekter, bygherre og slutbruger mulighed for at evaluere og tale om arkitektur med samme udgangspunkt.

Det giver også bygherren et endnu stærkere beslutningsgrundlag. Fordi vi har kunnet afstemme undervejs, skaber digitalt byggeri gode processer og de mest optimale slutresultater med høj tilfredshed hos både bygherre og slutbruger.